Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Blatter şi Beckenbauer şi-au luat "scutire" de la centenarul FRF

Blatter şi Beckenbauer şi-au luat "scutire" de la centenarul FRF

Blatter şi Beckenbauer şi-au luat "scutire" de la centenarul FRF
Sursa foto: beckenbauer si blatter
12 Mai 2009   •   15:40

Doi dintre cei mai importanţi invitaţi de la celebrarea a 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Române de Fotbal, preşedintele FIFA, Joseph Blatter şi Franz Beckenbauer, au anunţat că nu vor mai veni în România. Dacă ultimul nu a oferit motive, Blatter i-a transmis lui Ionuţ Lupescu că s-a îmbolnăvit. La centenarul FRF vor fi prezenţi actualul şi fostul preşedinte al UEFA, Michel Platini şi Lennart Johansson.
FRF oraganizează un dineu pentru a sărbători centenarul, dar de la acesta va lipsi preşedintele FIFA, anunţă directorul general al forului român, potrivit Mediafax:
"Domnul Blatter nu mai ajunge la Bucureşti. Am fost informaţi că s-a îmbolnăvit şi că nu mai poate ajunge. De asemenea, nici domnul Beckenbauer nu va mai participa la dineul organizat de FRF cu ocazia centenarului", a explicat Lupescu.
Dineul oficial al FRF va avea loc marţi seara, la Palatul Parlamentului, invitate fiind personalităţi din fotbalul autohton şi internaţional. De remarcat este că, pe lângă Michel Platini, bătrânul Lennart Johansson, preşedinte UEFA până în 2007, a venit în România în ciuda faptului că a trebuit să fie transportat într-un scaun cu rotile.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close