Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Boloni a plecat de la o conferinţă de presă belgiană pentru că jurnaliştii se uitau la TV

Boloni a plecat de la o conferinţă de presă belgiană pentru că jurnaliştii se uitau la TV

Boloni a plecat de la o conferinţă de presă belgiană pentru că jurnaliştii se uitau la TV
Sursa foto: ladislau boloni
23 Noi 2009   •   15:44

Antrenorul Ladislau Boloni i-a şocat pe belgieni cu gestul său de la ultimul meci al echipei sale, Standard Liege. Românul, deranjat de faptul că jurnaliştii nu erau suficient de atenţi la ce spunea la conferinţa de presă, a luat imediat decizia radicală şi s-a ridicat, plecând pur şi simplu. Plecarea sa a fost, în cele din urmă, observată de belgieni.
Standard a pierdut partida de sâmbătă cu Gent, cu scorul de 2-1, iar rezultatul a lăsat echipa lui Boloni pe locul al patrulea în Jupiler League, la zece puncte de liderul Anderlecht. Acest lucru l-a enervat la culme pe Boloni. Spre supărarea sa, conferinţa de presă de după meci a fost la fel de frustrantă, întrucât jurnaliştii erau mai interesaţi să se uite la televizor decât să îl asculte şi să îi pună întrebări, potrivit gsp. Boloni nu a mai suportat şi i-a şocat pe cei prezenţi ridicându-se pur şi simplu şi plecând din sală.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ladislau Boloni Standard Liege
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close