x close

Boloni câştigă şi cu Partizan Belgrad. Marica aduce un punct pentru Stuttgart

28 Noi 2008   •   00:08
Boloni câştigă şi cu Partizan Belgrad. Marica aduce un punct pentru Stuttgart

După victoria de debut în grupa C cu FC Sevilla, formaţia Standard Liege condusă de Ladislau Boloni a obţinut un nou succes, tot cu scorul de 1-0, în meciul disputat în deplasare la Belgrad, cu Partizan. Campioana Belgiei a înscris ceea ce avea să fie golul victoriei în minutul 36, când Igor De Camargo a pătruns spre poarta gazdelor.
Sârbii au căutat timp de o oră golul egalizator, dar în cele din urmă nu au reuşit să străpungă apărarea încăpăţânată a celor din Liege. Partizan a suferit astfel a treia înfrângere consecutivă în grupa C şi rămâne pe ultimul loc, fără niciun punct şi fără şanse de a prinde primăvara europeană.
În cealaltă partidă a grupei, Sampdoria a fost ţinută în şah pe teren propriu de Stuttgart şi Ciprian Marica, scor 1-1. Forma bună din campionat nu i-a ajutat pe italieni şi de această dată, iar Stuttgart a deschis scorul încă din minutul 8, când internaţionalul român Ciprian Marica a şutat pe jos, pe lângă Luca Castellazzi.
Sampdoria a reuşit să egaleze până la pauză, totuşi, când Paolo Sammarco a înscris din apropiere, iar cele două formaţii se află la egalitate de puncte în clasamentul grupei.
Clasamentul grupei C
1. Standard Liege ? 6 puncte, 2 partide
2. Sampdoria ? 4p, 2p
3. Stuttgart ? 4p, 3p
4. Sevilla ? 3p, 2p
5. Partizan ? 0p, 3p
Antena3.ro

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati