Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Boloni câştigă şi cu Partizan Belgrad. Marica aduce un punct pentru Stuttgart

Boloni câştigă şi cu Partizan Belgrad. Marica aduce un punct pentru Stuttgart

Boloni câştigă şi cu Partizan Belgrad. Marica aduce un punct pentru Stuttgart
28 Noi 2008   •   00:08

După victoria de debut în grupa C cu FC Sevilla, formaţia Standard Liege condusă de Ladislau Boloni a obţinut un nou succes, tot cu scorul de 1-0, în meciul disputat în deplasare la Belgrad, cu Partizan. Campioana Belgiei a înscris ceea ce avea să fie golul victoriei în minutul 36, când Igor De Camargo a pătruns spre poarta gazdelor.
Sârbii au căutat timp de o oră golul egalizator, dar în cele din urmă nu au reuşit să străpungă apărarea încăpăţânată a celor din Liege. Partizan a suferit astfel a treia înfrângere consecutivă în grupa C şi rămâne pe ultimul loc, fără niciun punct şi fără şanse de a prinde primăvara europeană.
În cealaltă partidă a grupei, Sampdoria a fost ţinută în şah pe teren propriu de Stuttgart şi Ciprian Marica, scor 1-1. Forma bună din campionat nu i-a ajutat pe italieni şi de această dată, iar Stuttgart a deschis scorul încă din minutul 8, când internaţionalul român Ciprian Marica a şutat pe jos, pe lângă Luca Castellazzi.
Sampdoria a reuşit să egaleze până la pauză, totuşi, când Paolo Sammarco a înscris din apropiere, iar cele două formaţii se află la egalitate de puncte în clasamentul grupei.
Clasamentul grupei C
1. Standard Liege ? 6 puncte, 2 partide
2. Sampdoria ? 4p, 2p
3. Stuttgart ? 4p, 3p
4. Sevilla ? 3p, 2p
5. Partizan ? 0p, 3p
Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close