Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Boloni: "De 18 ani antrenez, dar niciodată nu am mai avut atâta ghinion ca acum"

Boloni: "De 18 ani antrenez, dar niciodată nu am mai avut atâta ghinion ca acum"

Boloni: "De 18 ani antrenez, dar niciodată nu am mai avut atâta ghinion ca acum"
Sursa foto: loti boloni
12 Feb 2010   •   14:09

Despărţirea de Standard Liege nu i-a picat bine lui Ladislau Boloni. Tehnicianul român şi-a dat miercuri demisia de la conducerea campioanei Belgiei, dar consideră că ghinionul este singurul motiv pentru care lucrurile nu au mers bine în acest sezon. Mai mult, Boloni consideră că nu a mai avut la nici o echipă la care a mai antrenat atât de mult ghinion precum la Standard.
"Sunt antrenor de 18 ani şi niciodată nu am avut atâta ghinion ca în acest an. Găsisem oaza, dar acum ne aflăm încă în deşert. Transferurile făcute sunt pariuri pentru viitor. În trei sau patru ani acestea vor fi cu adevărat profitabile pentru club, dar nu în acest moment. De asemenea, Marcos şi Sarr nu au atins nivelul lor de sezonul trecut, din cauza plecării lui Onyewu. Şi atacul la care mă aşteptam nu a venit niciodată. Să fim sinceri: cu excepţia lui Jovanovici, cine poate face diferenţa la Standard?", s-a plâns Boloni, potrivit Mediafax.
Decizia clubului de a accepta demisia lui Boloni i-a surprins pe foştii jucători ai clubului. Americanul Oguchi Onyewu, transferat în vara lui 2009 de la Standard la AC Milan, consideră că Boloni nu are o vină foarte mare la locul 16 ocupat în acest moment de echipă, ci accidentările şi tranferurile şi-au spus cuvântul.
"Nu ştiu situaţia internă a clubului, dar sunt surprins de această plecare. Totuşi, nu trebuie uitată absenţa din acest sezon a lui Defour, care este un jucător cheie pentru Standard. Toată lumea ştie că Boloni este un antrenor bun. Altfel, nu ar fi câştigat titlul cu Standard. În acel an, am obţinut rezultate mari", a declarat fundaşul lui AC Milan.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ladislau Boloni Standard Liege
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close