Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Boloni va antrena Al Wahda, pentru 2 milioane de euro, şi are ca obiectiv semifinalele CM al cluburilor

Boloni va antrena Al Wahda, pentru 2 milioane de euro, şi are ca obiectiv semifinalele CM al cluburilor

Boloni va antrena Al Wahda, pentru 2 milioane de euro, şi are ca obiectiv semifinalele CM al cluburilor
17 Mai 2010   •   14:26

Liber de contract după ce a fost demis de Standard Liege, Ladislau Boloni se întoarce după doi ani la Abu Dhabi, unde va semna un contract, nu cu Al Hilal, cum se credea, ci cu Al Wahda, campioana Emiratelor Arabe Unite.

Al Wahda i-a oferit românului un contract fabulos de două milioane de euro, anunţă în exclusivitate Adevărul, şi cel mai bun lot din Emirate, din care face parte şi vedeta braziliană Fernando Baiano, răsfăţată cu un contract de trei milioane de euro.

În vârstă de 57 de ani, Boloni în va înlocui pe Josef Hickersberger, din Austria, al cărui contract nu a fost prelungit, chiar dacă Al-Wahda a câştigat titlul în sezonul recent încheiat. Şeicul Saeed Bin Zayed Al-Nahyan a motivat despărţirea de austriac spunând că eliminarea din faza grupelor a Ligii Campionilor Asiei l-a făcut să realizeze că Hickersberger "nu este capabil să ne ducă spre următorul nivel".

"Pentru asta îl vom aduce pe Bölöni, un mare antrenor pe care l-am dorit şi după ce s-a despărţit de Al-Jazira în 2008. Dacă atunci Bölöni ne-a refuzat, motivând probleme familiale, acum am ajuns la o înţelegere cu el şi urmează să semnăm actele", a mai declarat şeicul.

Primul obiectiv al lui Boloni va fi calificarea în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor, competiţie găzduită de Al Wahda între 8 şi 18 decembrie.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ladislau Boloni
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close