Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bordeaux se califică în optimile Ligii Campionilor, după 2-0 la Bayern Munchen. Rezultatul ajută şi Juventus

Bordeaux se califică în optimile Ligii Campionilor, după 2-0 la Bayern Munchen. Rezultatul ajută şi Juventus

Bordeaux se califică în optimile Ligii Campionilor, după 2-0 la Bayern Munchen. Rezultatul ajută şi Juventus
03 Noi 2009   •   23:49


Cu două victorii în faţa lui Bayern Munchen şi un egal la Torino, cu Juventus, Girondins de Bordeaux şi-a dovedit supremaţia în grupa A din Liga Campionilor, reuşind după patru etape să se califice pentru faza optimilor. Bordeaux s-a impus cu 2-0 la Munchen şi cu 10 puncte acumulate în primele patru etape nu mai poate fi depăşită în clasament decât de Juventus, ocupanta locului doi cu 8 puncte.

Yohann Gourcuff a deschis scorul în minutul 37, iar Marouanne Chamakh a închis tabela în ultimul minut de joc, pe când Bayern mai spera la un gol egalizator.

Rezultatul de la Munchen îi convine de minune şi lui Juventus, care deşi s-a chinuit în deplasare cu Maccabi Haifa va juca în ultima etapă cu Bayern Munchen, pe teren propriu. Un egal în acel meci le-ar asigura torinezilor calificarea în optimi, asta dacă nu o obţin mai devreme, în etapa a cincea, când joacă la Bordeaux, iar Bayern întâlneşte acasă Maccabi Haifa.

În Israel, Juventus s-a impus cu 1-0 graţie golului marcat de Camoranesi în minutul 45.

Clasament:
1. Bordeaux - 10p
2. Juventus - 8p
3. Bayern - 4p
4. Maccabi - 0p

Notă: În caz de egalitate, echipele sunt despărţite de rezultatele directe, apoi de golaveraj.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close