Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bordeaux şi PSG se apropie de liderul Olympique Lyon

Bordeaux şi PSG se apropie de liderul Olympique Lyon

Bordeaux şi PSG se apropie de liderul Olympique Lyon
14 Dec 2008   •   00:37

FC Girondins de Bordeaux, fosta adversară a formaţiei CFR Cluj în Liga Campionilor, a câştigat cu 3-1 partida disputată la Le Mans şi a urcat pe locul doi în clasamentul din Ligue 1, într-o etapă în care şi Paris Saint-Germain a câştigat în deplasare, 2-1 la Auxerre, pentru a ţine pasul cu formaţia lui Laurent Blanc, dar mai ales cu Olympique Lyon.
Proaspăt calificată în şaisprezecimile Cupei UEFA, Bordeaux a deschis scorul pe stadionul Léon-Bollée în minutul 58, prin Fernando Cavenaghi, argentinianul reuşind al zecelea gol al sezonului. Thorstein Helstad a egalat la puţin timp după, însă Matthieu Chalmé a restabilit avantajul oaspeţilor cu 14 minute înainte de final şi Jussie a pus rezultatul în afara oricărui dubiu pe final. PSG de cealaltă parte are să îi mulţumească lui Stéphane Sessègnon pentru victoria cu Auxerre, el înscriind ambele goluri ale oaspeţilor în primele 22 de minute ale meciului.
Stade Rennais a început ziua pe locul trei, dar a fost depăşită atât de Bordeaux cât şi de PSG după egalul, scor 0-0, cu FC Nantes. Nancy a revenit pe culmile victoriei, 2-0 cu Grenoble, după două înfrângeri consecutive, în timp ce Toulouse a câştigat, scor 3-1, cu Saint Etienne. Atacantul Sloan Privat de la Sochaux a înscris de două ori contra lui Caen, dar la fel a făcut şi Remi Gomis pentru formaţia oaspete, cele două echipe remizând, scor 2-2. În urma unui alt meci, Valenciennes a reuşit să părăsească ultimul loc al clasamentului, învingând cu 3-1 AS Monaco.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close