Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Borussia Dortmund s-a calificat fără emoţii în semifinalele Cupei Germaniei

Borussia Dortmund s-a calificat fără emoţii în semifinalele Cupei Germaniei

Borussia Dortmund s-a calificat fără emoţii în semifinalele Cupei Germaniei
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    08 Feb 2012   •   12:33

Campioana Borussia Dortmund este prima echipă calificată în semifinalele Cupei Germaniei, după ce s-a impus cu 4-0 pe terenul lui Holstein Kiel, formaţie care evoluează în Regionalliga Nord, al patrulea eşalon al fotbalului german.

Antrenorul Borussiei, Jurgen Klopp, nu a vrut să rişte nimic în faţa unui adversar care eliminase până în această fază a competiţiei două echipe din 2.Bundesliga şi pe FSV Mainz, introducând pe teren cel mai bun unsprezece, singurul menajat fiind portarul Roman Weidenfeller.

Orice emoţie a fost însă înlăturată încă din primele 20 de minute, când Dortmund a punctat prin polonezul Robert Lewandowski şi japonezul Shinji Kagawa, ducând scorul la 2-0.

Rezultatul final a fost stabilit în ultimele zece minute, golurile marcate de paraguayanul Lucas Barrios şi croatul Ivan Perisic nelăsând niciun dubiu în privinţa diferenţei de valoare.

Celelalte meciuri din sferturile de finală ale Cupei Germaniei vor avea loc miercuri, capul de afiş reprezentândul întâlnirea dintre Vfb Stuttgart şi Bayern Munchen, care se va disputa pe terenul şvabilor.


×
Subiecte în articol: Germania Borussia Dortmund
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close