Antena 3 CNN Sport Fotbal extern ?Bossul? Tottenham, Harry Redknapp: Manchester City sunt pretendenţi autentici la titlu

?Bossul? Tottenham, Harry Redknapp: Manchester City sunt pretendenţi autentici la titlu

?Bossul? Tottenham, Harry Redknapp: Manchester City sunt pretendenţi autentici la titlu
Sursa foto: harry redknapp
13 Sep 2009   •   15:47

Antrenorul Tottenham Hotspur, Harry Redknapp, crede că Manchester City ar putea fi unul dintre pretendenţii la titlul din Premier League în acest sezon.
"City va ameninţa pe toată lumea. Aşa trebuie, cu jucătorii pe care i-au luat. Va fi un meci interesant între City şi United săptămâna viitoare, pare că ei pot bate pe oricine."
Redknapp a lăsat să se înţeleagă că a încercat să obţină semnătura unor jucători care au optat pentru City în cele din urmă
Printre aceste nume s-ar afla şi cel al omului momentului Emmanuel Adebayor, care a provocat un răspuns furios din partea fanilor Arsenal după celebrarea sa controversată a golului contra fostului său club.
"Am încercat să obţin semnătura a trei-patru , dar nu m-am putut apropia de ei. Joleon Lescott, Kolo Toure, Emmanuel Adebayor, Gareth Barry sunt jucători de top. Va fi o luptă pentru titlu interesantă. Au o echipă destul de puternică?, afirma Redknapp.
Redknapp s-a arătat dezamăgit că a pierdut în faţa United, dar s-a arătat încântat de startul bun al echipei sale în acest sezon.

"Nu m-am lăsat niciodată dus de val. Totuşi este un început excelent, cu 12 puncte în cinci meciuri. Nu a fost un început uşor dacă ne uităm la meciuri cu Liverpool şi Man United ?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Tottenham Hotspur Manchester City
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close