Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Braga-PSG 0-1. Portughezii ratează calificarea pe ultimele minute (VIDEO)

Braga-PSG 0-1. Portughezii ratează calificarea pe ultimele minute (VIDEO)

Braga-PSG 0-1. Portughezii ratează calificarea pe ultimele minute (VIDEO)
Sursa foto: psg
20 Mar 2009   •   02:11

Un gol din minutul 81 al lui Guillaume Hoarau a rezolvat meciul dintre Sporting Braga şi Paris Saint-Germain, în favoarea celei din urmă, după ce întâlnirea a fost destul de echilibrată.

De altfel, francezul a reuşit performanţa să înscrie la doar patru minute după ce a fost introdus în teren, în întâlnirea din optimile UEFA Cup.

Gazdele păreau a fi în avantaj după o primă manşă încheiată fără gol, şi au început meciul mai în forţă. Portughezii erau stăpâni la mijloc şi chiar au avut unele ocazii, cea mai importantă prin Paulo Cesar.
Cu toate acestea, şi PSG a avut ocaziile sale în prima repriză, culminând cu o bară. A doua parte a jocului ar fi putut aduce golul pentru gazde, prin Wason Renteria, dar nu a fost seara lui.

Rezerva Guillaume Hoarau, practic la prima atingere de balon, bagă mingea în plasă cu capul după ce portarul nu reuşeşte să reţină o lovitură liberă executată de Clement Chantome.

Sporting avea nevoie de două goluri în nouă minute, ceea ce nu avea să se întâmple. În minutele de încheiere, Aguiar trimite puţin peste poartă, în vreme ce lui Paolo Cesar îi este refuzat un gol de intervenţia inspirată a lui Landreau.
PSG este a doua echipă franceză care merge în sferturi, alături de Olympique de Marseille.


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: psg sporting braga Cupa UEFA
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close