x close

Braga şi Wolfsburg clarifică situaţia Grupei E, în Cupa UEFA

05 Dec 2008   •   02:43
Braga şi Wolfsburg clarifică situaţia Grupei E, în Cupa UEFA

Zvjezdan Misimovici nu a avut milă de englezii de la Portsmouth şi a profitat de lipsa de concentrare a portarului David James, aducând victoria cu 3-2 celor de la Wolfsburg, maxim de puncte după trei etape şi calificarea în 16-imile Cupei UEFA.
Internaţionalul bosniac l-a deposedat pe James când acesta a încercat să îl dribleze în careu şi a dus Wolfsgurg în avantaj, în minutul 74. Wolfsburg deschisese scorul în minutul trei, când Christian Gentner l-a găsit cu o centrare pe jos pe Edin D¸eko. Oaspeţii au egalat după 8 minute, prin Jermaine Defoe, pentru ca Mvuemba să îi ducă în avantaj în minutul 14. Gentner a punctat apoi pentru 2-2 în minutul 23, pentru ca scorul final să fie stabilit de Misimovici.
Alături de Wolfsburg, dar şi de AC Milan, Braga şi-a asigurat şi ea prezenţa în primăvara europeană, după ce a revenit şi a învins Heerenveen în deplasare. Sibon a deschis scorul pentru gazde, în minutul 19, iar Renteria şi Luis Aguiar au întors rezultatul, marcând în minutele 35, respectiv 56.
Clasamentul grupei E
1. Wolfsburg ? 9 puncte
2. Milan ? 7 puncte
3. Braga ? 6 puncte
4. Portsmouth ? 1 punct
5. Heerenveen ? 0 puncte
Antena3.ro

Parteneri
Parteneri
sati