Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Braga şi Wolfsburg clarifică situaţia Grupei E, în Cupa UEFA

Braga şi Wolfsburg clarifică situaţia Grupei E, în Cupa UEFA

Braga şi Wolfsburg clarifică situaţia Grupei E, în Cupa UEFA
05 Dec 2008   •   02:43

Zvjezdan Misimovici nu a avut milă de englezii de la Portsmouth şi a profitat de lipsa de concentrare a portarului David James, aducând victoria cu 3-2 celor de la Wolfsburg, maxim de puncte după trei etape şi calificarea în 16-imile Cupei UEFA.
Internaţionalul bosniac l-a deposedat pe James când acesta a încercat să îl dribleze în careu şi a dus Wolfsgurg în avantaj, în minutul 74. Wolfsburg deschisese scorul în minutul trei, când Christian Gentner l-a găsit cu o centrare pe jos pe Edin D¸eko. Oaspeţii au egalat după 8 minute, prin Jermaine Defoe, pentru ca Mvuemba să îi ducă în avantaj în minutul 14. Gentner a punctat apoi pentru 2-2 în minutul 23, pentru ca scorul final să fie stabilit de Misimovici.
Alături de Wolfsburg, dar şi de AC Milan, Braga şi-a asigurat şi ea prezenţa în primăvara europeană, după ce a revenit şi a învins Heerenveen în deplasare. Sibon a deschis scorul pentru gazde, în minutul 19, iar Renteria şi Luis Aguiar au întors rezultatul, marcând în minutele 35, respectiv 56.
Clasamentul grupei E
1. Wolfsburg ? 9 puncte
2. Milan ? 7 puncte
3. Braga ? 6 puncte
4. Portsmouth ? 1 punct
5. Heerenveen ? 0 puncte
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan Cupa UEFA
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close