Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brazilia Chile 4-2. Nilmar reuşeşte un hat-trick, iar Selecao îşi demonstrează forţa (VIDEO)

Brazilia Chile 4-2. Nilmar reuşeşte un hat-trick, iar Selecao îşi demonstrează forţa (VIDEO)

Brazilia Chile 4-2. Nilmar reuşeşte un hat-trick, iar Selecao îşi demonstrează forţa (VIDEO)
Sursa foto: nilmar brazilia
10 Sep 2009   •   12:18

Atacantul lui Villarreal, Nilmar, a reuşit primul hat-trick internaţional ce i-a adus Braziliei victoria cu Chile. Deja calificaţi la turneul campionatului mondial, Brazilia a fost lipsită şi un număr important de jucători care au apărut în întâlnirea de sâmbătă cu Argentina. În plus, mare parte din meci a jucat doar în zece oameni. Juan, Julio Baptista şi Nilmar i-au înlocuit pe suspendaţii Lucio, Kaka şi Luis Fabiano, în timp ce Adriano i-a luat locul accidentatului Robinho.

Pe o suprafaţă aluneacoasă din cauza ploii, Brazilia a deschis prima scorul prin Nilmar în minutul 31, după o lovitură liberă.
Julio Baptista a făcut 2-0 când mai erau cinci minute din prima repriză, pentru ca Chile să primească un penalty chiar înainte de pauză şi a reuşit să reducă diferenţa, prin Humberto Suazo .
La reluare Melo este eliminat pentru o intervenţie dură, iar Brazilia se vede cu un om mai puţin pe teren. Chile preia iniţiativă şi egalează prin acelaşi Humberto Suazo, în minutul 52.

Dunga trece la schimbări şi echipa sa preia conducerea meciului şi pe tabelă, cu două reuşite rapide ale lui Nilmar.
Brazilia rămâne în fruntea clasamentului în America de Sud, în timp ce Chile pică pe trei, ceea ce îi obligă la victorii în meciurile următoare cu Columbia şi Ecuador pentru a merge în Africa de Sud.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: America de Sud
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close