Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brazilia obţine un punct nemeritat după 1-1 în Ecuador, la 2800 de metri altitudine (VIDEO)

Brazilia obţine un punct nemeritat după 1-1 în Ecuador, la 2800 de metri altitudine (VIDEO)

Brazilia obţine un punct nemeritat după 1-1 în Ecuador, la 2800 de metri altitudine (VIDEO)
Sursa foto: Julio Baptista
30 Mar 2009   •   12:02

Portarul lui Inter Milano, Julio Cesar, a făcut minuni în poarta fostei campioane mondiale Brazilia, dominată copios în partida jucată la Atahualpa, în Ecuador. Elevii lui Carlos Dunga au condus, chiar, pe tabelă după golul lui Julio Baptista, dar Cristian Noboa a readus scorul mai aproape de ceea ce s-a văzut in teren, în minutul 89.
Situaţia Braziliei în grupa de calificare din America de Sud, în perspectiva CM 2010, nu este una extraordinară, reprezentativa "Carioca" având doar 18 puncte din 11 meciuri. Lider pe continentul sudamerican este Paraguay , care se află la cinci lungimi de Brazilia, potrivit fifa.com
Lipsiţi de vedeta de la AC Milan Ricardo Kaka, brazilienii au reuşit doar un joc cel mult mediocru, lucru recunoscut şi de portarul Julio Cesar:
"Ştiam că o să fie greu şi n-am făcut una dintre cele mai bune partide ale noastre. Jucătorii nu s-au oprit nici măcar un minut din alergat. Noi am rezistat bine până spre final, dar golul a venit ca o pedeapsă.", a încheiat colegul lui Chivu de la Inter.
Prima repriză s-a terminat la egalitate, 0-0, dar cei care s-au apropiat cel mai mult de marcarea primlui gol au fost ecuadorienii. Julio Cesar a făcut minuni când a salvat de două ori în aceeaşi fază, prima oară la lovitura liberă a lui Edison Mendez şi apoi la reluarea lui Joffre Guerron.
Repriza secundă a adus şi mai multe ratări ale gazdelor, dat brazilienii au deschis scorul prin rezerva Julio Baptista. Acesta a înscris în minutul 74, după ce şutul său a lovit bara şi apoi portarul advers până să intre în poartă. Gazdele au egalat cand nimeni nu mai spera, în minutul 89, prin Cristian Noboa, după o minge recuperată din blocajul unui adversar, absolut meritat şi Brazilia poate fi mulţumită pentru punctul obţinut.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Brazilia ecuador CM2010
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close