Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Brazilianul Maicon vrea să-l dea în judecată pe Zicu pentru că l-a făcut bețiv

Brazilianul Maicon vrea să-l dea în judecată pe Zicu pentru că l-a făcut bețiv

Brazilianul Maicon vrea să-l dea în judecată pe Zicu pentru că l-a făcut bețiv
16 Sep 2017   •   16:59

Fundasul Douglas Maicon a anuntat ca intentioneaza sa-l dea in judecata pe fostul fotbalist Ianis Zicu, dupa ce romanul a afirmat ca brazilianul venea beat la antrenamente, pe vremea cand evolua la Inter Milano, informeaza News.ro.

"Nu l-am vazut niciodata si nu am auzit niciodata de aceasta persoana. Nu am jucat niciodata cu el si nu stiu de ce a spus aceste lucruri. Probabil ca el vrea sa devina cunoscut si sa apara in media. Este neplacut ca se intampla astfel de lucruri. Nu m-am prezentat niciodata la antrenament in acea conditie, altfel nu as fi castigat atatea trofee la Inter. Evaluez o actiune legala prin care sa solicit despagubiri si sa ma asigur ca astfel de false informatii nu se vor mai repeta", a declarat Maicon pentru UOL Esporte, citat de football-italia.net.

"La Inter, Mourinho avea un jucător care venea mereu băut lunea la antrenament. Un fundaş dreapta foarte bun, Maicon. A chemat toţi băieţii, a discutat cu ei şi a întrebat: "Cum facem să-l avem pe Maicon apt?". Şi a zis facem antrenamentul seara.

Şi s-a hotărât aşa. Nu mai făceau dimineaţa, făceau seara, ca să fie şi Maicon treaz la antrenament. Sunt situaţii care se întâmplă într-un colectiv, iar colectivul trebuie să decidă", a povestit fostul jucător al nerazzurrilor, la Digisport.

×
Subiecte în articol: Ianis Zicu Jose Mourinho Inter Milano
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close