Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Buffon despre colegul său de la Juventus: "Amauri e bun, dar trebuie să se decidă ce ţară vrea să reprezinte"

Buffon despre colegul său de la Juventus: "Amauri e bun, dar trebuie să se decidă ce ţară vrea să reprezinte"

Buffon despre colegul său de la Juventus: "Amauri e bun, dar trebuie să se decidă ce ţară vrea să reprezinte"
Sursa foto: gianluigi buffon
25 Mar 2009   •   17:31

Italienii au şi ei un "Maximilian Nicu". Amauri este un fotbalist brazilian de la Juventus, în vârstă de 28 de ani, care are în acest moment două posibilităţi, având în vedere că are atât cetăţenia braziliană cât şi cea italiană. Să joace pentru "squadra azzura" sau pentru reprezentativa "Carioca"?
Colegul său de la Juventus, Gianluigi Buffon, trage de el şi spune că atacantul ar face o foarte bună alegere dacă a alege să joace în albastru.
"Amauri e un fotbalist valoros, dar trebuie să se decidă ce ţară vrea să reprezinte. Sunt sigur că toată lumea l-ar primi bine printre azzurri" a declarat Buffon pentru publicaţia italiană Gazzetta dello Sport.
Portarul "Bătrânei Doamne" nu s-au opune nici unei reveniri a lui Cassano la reprezentativa Italiei, jucătorul Sampdoriei făcând multe meciuri foarte bune în ultima vreme, ajutat şi de venirea lui Pazzini de la Fiorentina, cu care se înţelege foarte bine în atac.
"Cassano ne-ar fi foarte folositor, dar astfel de decizii trebuie luate de Lippi. Nu cred că uşile echipei naţionale sunt închise cuiva. Antonio a fost unul dintre cei mai în formă jucători din campionat şi s-a comportat bine şi la Euro 2008.", a încheiat cel pe care mulţi îl consideră cel mai bun portar al lumii.
Italia va întâlni sâmbătă şi miercuri reprezentativele Muntenegrului şi Irlandei în preliminariile Cupei Mondiale din Africa de Sud din 2010.
Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close