Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Gladbach pierde la ultima clasată şi ratează şansa de a deveni lider

Bundesliga: Gladbach pierde la ultima clasată şi ratează şansa de a deveni lider

Bundesliga: Gladbach pierde la ultima clasată şi ratează şansa de a deveni lider
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Dec 2011   •   18:50

FC Augsburg, echipa clasată pe ultimul loc în Bundesliga înaintea etapei a 16-a, a produs surpriza rundei, după ce a reuşit să învingă pe teren propriu pe Borussia Monchengladbach cu 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat în startul părţii secunde, în minutul 51, de Callsen-Bracker, reuşita acestuia ajutând-o pe Augsburg să predea lanterna roşie a campionatului Germaniei celor de la Freiburg, care au pierdut fără drept de apel la Koln, scor 0-4.

Gladbach, pe de altă parte, a ratat şansa de a urca provizoriu pe prima poziţie a clasamentului, pe care o ocupă în continuare Bayern Munchen, bavarezii urmând să evolueze duminică la Stuttgart.

În meciul care a deschis etapa, vineri seară, fosta adversară a Stelei în Europa League, Schalke 04, a câştigat cu 2-1 la Berlin, în faţa Herthei, şi a urcat pe locul 2. Formaţia antrenată de Huub Stevens, la care Marica nu a evoluat, a deschis scorul prin olandezul Huntelaar, gazdele reuşind să egaleze aproape imediat prin Adrian Ramos. Finlandezul Teemu Pukki a marcat însă cu un minut înainte de pauză şi a stabilit rezultatul final.

Evoluţie excelentă pentru Werder Bremen, care pare să se implice inclusiv în lupte pentru titlu, după victoria convingătoare de pe teren propriu cu Wolfsburg, scor 4-1. Papastathopoulos, Pizarro Rosenberg şi Arnautovic au înscris pentru echipa lui Thomas Schaff, oaspeţii punctând pe final prin Schafer.

Dubla atacantului bosniac Ibisevic a adus celor de la Hoffenheim victoria la Nurnberg, după o partidă cu două eliminări, câte una de fiecare parte, în timp ce Mainz şi Hamburg au încheiat la egalitate, scor 0-0.

Rezultate Bundesliga, etapa a 16-a: Hertha - Schalke 1-2, Werder Bremen - Wolfsburg 4-1, Mainz - Hamburg 0-0, Nurnberg - Hoffenheim 0-2, FC Koln - Freiburg 4-0, Augsburg - Monchengladbach 1-0

Clasament: 1.Bayern 31p (15j), 2.Schalke 31p, 3.B. Dortmund 30p (15j), 4.B. Monchengladbach 30p... 16.Kaiserslautern 14p (15j), 17.Augsburg 14p, 18.Freiburg 13p.

×
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close