Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Leverkusen, învinsă acasă de Koln. Werder Bremen este noul lider

Bundesliga: Leverkusen, învinsă acasă de Koln. Werder Bremen este noul lider

Bundesliga: Leverkusen, învinsă acasă de Koln. Werder Bremen este noul lider
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   00:21

FC Koln a produs surpriza etapei a 6-a din Bundesliga, reuşind să câştige cu 4-1 pe terenul vicecampioanei Bayer Leverkusen.

 
„Ţapii au deschis scorul în finalul primei reprize, prin Novakovic, iar Podolski a reuşit o dublă în startul reprizei a doua, în minutele 47 şi 54. Reuşite lui Rolfes a dat senzaţia că Bayer poate reveni, dar în prelungiri Jajalo a marcat încă un gol pentru Koln şi a stabilit rezultatul final.
 
Werder Bremen a remizat la Nuremberg, scor 1-1, goluri Mehmet Ekici, respectiv Wollscheid şi a urcat pe primul loc al clasamentului din Germania, cel puţin până mâine, când este programat derbyul Schalke 04 - Bayern Munchen, Echipa lui Thomas Schaff are 13 puncte, la fel ca Borussia Monchengladbach, învingătoare cu 1-0 la Hamburg, dar un golaveraj mai bun.
 
Înfrângerea suferită de Hamburg, care ocupă ultima poziţie, reprezintă al 13-lea meci consecutiv al hanseaticilor fără succes în Bundesliga, cea mai slabă astfel de serie de la cea din sezonul 1966-1967, atunci când au avut 14 partide în care nu au câştigat.
 
Hoffenheim îşi continuă debutul foarte bun de sezon, învângând acasă pe Wolfsburg cu 3-1, rezultat în urma căruia a urcat pe poziţia a patra. Ryan Babel şi Roberto Firmino, de două ori, au marcat golurile gazdelor, în timp ce Ashkan Dejagah a punctat pentru campioana Germaniei din 2009.
 
Kaiserslautern a revenit după ce a fost condusă de Mainz pe teren propriu şi a obţinut prima victorie a sezonului, scor 3-1, în timp ce duelul nou-promovatelor dintre Hertha Berlin şi Augsburg s-a încheiat nedecis, 2-2. Vineri, în primul meci al etapei, Stuttgart a învins cu 2-1 la Freiburg. 
 
Rezultate Bundesliga, Etapa a 6-a
 
Freiburg - Stuttgart 1-2
Leverkusen - FC Koln 1-4
Hamburg - Monchengladbach 0-1
Nuremberg - Werder Bremen 1-1
Hoffenheim - Wolfsburg 3-1
Hertha - Augsburg 2-2
Kaiserslautern - Mainz 3-1

 

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close