Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Revenire senzaţională a lui Schalke la Mainz. Monchengladbach, lider surprinzător

Bundesliga: Revenire senzaţională a lui Schalke la Mainz. Monchengladbach, lider surprinzător

Bundesliga: Revenire senzaţională a lui Schalke la Mainz. Monchengladbach, lider surprinzător
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Aug 2011   •   12:01

Fosta adversară a lui Gaz Metan Mediaş în Europa League, FSV Mainz, şi Schalke 04 au oferit meciul etapei a treia din Bundesliga, echipa din Gelsenkirchen revenind senzaţional de la 0-2 la pauză pentru a se impune în cele din urmă cu 4-2.

Mainz a început tare meciul de pe teren propriu împotriva semifinalistei ediţiei trecute din Liga Campionilor şi, după numai 12 minute, conducea deja cu 2-0, prin golurile marcate de Ivanschitz şi Soto. Fanii gazdelor visau deja la un succes categoruc, însă, după pauză, Schalke a întors rezultatul.

Olandezul Huntelaar a redus din diferenţă în minutul 57, pentru ca Howedes să egaleze şapte minute mai târziu. Echipa lui Ralf Rangnick a trecut în avantaj cu opt minute înainte de final, prin golul lui Matip, pentru ca Fuchs să dea sentinţa definitivă în prelungirile partidei.

La Schalke a evoluat şi Ciprian Marica, intrat în minutul 86 în locul lui Huntelaar.

După trei etape, Bundesliga are un lider surprinzător, Borussia Monchengladbach. Scăpaţi de retrogradare în sezonul trecut abia în urma unui meci de baraj, elevii lui Lucien Favre sunt neînvinşi în acest start de campionat şi au oferit o demonstraţie de forţă în meciul de deschidere al etapei, când au învins cu 4-1 pe Wolfsburg, campioana din 2009.

Bayern Munchen dă semne că s-a trezit, după ce a obţinut un succes categoric în faţa lui Hamburg, scor 5-0. Golurile bavarezilor au fost marcate de Van Buyten, Ribery, Robben, Gomez şi Olic.

Şi campioana Borussia Dortmund s-a descurcat bine în această rundă, învingând pe teren propriu pe Nurnberg cu 2-0, prin golurile reuşite de Lewandowski şi Grosskreutz.

FC Koln a obţinut primul punct în noul sezon, după ce a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul de pe teren propriu cu FC Kaiserslautern.

În clasament, Monchengladbach ocupă prima poziţie, cu 7 puncte, la egalitate cu Hannover, dar un golaveraj mai bun, în timp ce podiumul este completat de Bayern Munchen, cu 6 puncte. Ultimele trei poziţii sunt ocupate de Freiburg, Hamburg şi Koln, toate cu câte un punct.

Bundesliga, etapa a 3-a

Monchengladbach - Wolfsburg 4-1
Augsburg - Hoffenheim 0-2
Stuttgart - Leverkusen 0-1
Bayern - Hamburg 5-0
Dortmund - Nurnberg 2-0
Werder Bremen - Freiburg 5-3
Koln - Kaiserslautern 1-1
Mainz - Schalke 2-4
Hannover - Hertha 1-1

×
Parteneri
Afacerea cu care doi români din Bihor au dat lovitura
x close