Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bundesliga: Viitoarea adversară a Stelei, Schalke 04, a fost învinsă la Wolfsburg

Bundesliga: Viitoarea adversară a Stelei, Schalke 04, a fost învinsă la Wolfsburg

Bundesliga: Viitoarea adversară a Stelei, Schalke 04, a fost învinsă la Wolfsburg
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Sep 2011   •   12:21

Viitoarea adversară a Stelei în Europa League, Schalke 04, a fost învinsă duminică de VfL Wolfsburg, echipa fostului său antrenor, Felix Magath, scoe 1-2, într-un meci din etapa a 5-a din campionatul Germaniei.

 
Raul a deschis scorul pentru Schalke în minutul 13, însă Wolfsburg a egalat prin Mandzukic după jumătate de oră de joc, acelaşi jucător reuşind dubla cu opt minute înainte de finalul întâlnirii.
 
În urma celei de-a doua înfrângeri suferite în actuala ediţie de campionat, echipa lui Ralf Rangnick coboară până pe locul 6, cu 9 puncte, în timp ce campioana Germaniei din 2009 se află pe poziţia a 13-a.
 
Într-un alt meci desfăşurat duminică, FC Koln a pierdut acasă împotriva lui Nurnberg, toate golurile marcându-se în prima repriză. 
 
Dubla lui Timmy Simons din minutele 31 şi 36 le-a oferit oaspeţilor un avantaj de două goluri, însă Koln a redus din diferenţă cu cinci minute înainte de pauză, prin Adil Chihi. 
 
Gazdele nu au reuşit să egaleze, în ciuda faptului că au controlat partea secundă, astfel că Podolski&co. coboară până pe locul 15, în timp ce bavarezii au urcat pe poziţia a şaptea.

 

×
Subiecte în articol: Bundesliga Germania Schalke 04
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close