Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Burnley-Tottenham 3-2. Spurs ajunge în finala Cupei Carling după ?cea mai ruşinoasă noapte?

Burnley-Tottenham 3-2. Spurs ajunge în finala Cupei Carling după ?cea mai ruşinoasă noapte?

Burnley-Tottenham 3-2. Spurs ajunge în finala Cupei Carling după ?cea mai ruşinoasă noapte?
Sursa foto: tottenham burnley
22 Ian 2009   •   03:51

Tottenham Hotspur şi-a asigurat locul în finala Carling Cup numai după ce a supravieţuit a ceea ce Harry Redknapp a admis a fi ?cea mai ruşinoasă noapte din cariera mea în fotbal?.
Burnley a revenit de la o diferenţă de trei goluri pentru a o duce pe Tottenham în prelungiri, la un scor general de 4-4. Echipa din divizia a doua engleză a fost la doar trei minute de la a-şi asigura întâlnirea de pe Wembley cu Manchester United pe 1 martie, graţie golurilor din deplasare. Astfel, la scorul de 3-0, exact de cât avea nevoie, divizionara B era practic calificată. Totuşi, Roman Pavliucenko şi Jermain Defoe au înscris şi au salvat ruşinea clubului, cu doar câteva secunde rămase de joc. O înfrângere cu 3-2 o duce totuşi pe Tottenham la o victorie cu 6-4 la total.
?Eram încremenit acolo, cu câteva minute până la final, gândind că este cel mai ruşinos moment din cariera mea în fotbal. Părea că este sfârşitul. Nu putea vedea un gol venind pentru noi?, a recunoscut Redknapp, a cărui formaţie câştigase în tur cu 4 la 1.
?Este o muncă grea. Mereu spun că trebuia să aducem caractere puternice. Este un club care a fost îngrămâdit de nu ştiu cine, cu o mulţime de jucători moi, care a ajuns fără portari de rezervă şi jucători care stau unde vor ei?.
Antrenorul lui Tottenham a admis că va juca cu o echipă mai slabă în a patra rundă din FA cup sâmbătă pe Old Trafford, în ceea ce va fi un meci de antrenament pentru finala Carling Cup .
Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close