Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ca la noi şi în Germania. Tim Wiese, amendat cu 8.000 de euro pentru că a înjurat rivala Hamburg (VIDEO)

Ca la noi şi în Germania. Tim Wiese, amendat cu 8.000 de euro pentru că a înjurat rivala Hamburg (VIDEO)

Ca la noi şi în Germania. Tim Wiese, amendat cu 8.000 de euro pentru că a înjurat rivala Hamburg (VIDEO)
Sursa foto: tim wiese
19 Mai 2009   •   11:18

Portar la Werder Bremen, Tom Wiese a fost amendat de Federaţia Germană de Fotbal (DFB) cu 8.000 de euro pentru un motiv foarte cunoscut românilor. Goalkeeperul s-a urcat pe garduri după un meci al lui Werder şi a înjurat împreună cu galeria rivala de moarte din nordul Germaniei, Hamburger SV. Wiese şi-a cerut scuze şi a spus că fost purtat de emoţii.
Werder Bremen a câştigat pe 10 mai derby-ul din Bundesliga cu Hamburg, pe teren propriu, cu scorul de 2-0. Cuprins de emoţii, Wiese, cunoscut pentru gafele sale din poartă, s-a dus direct la galerie şi a înjurat echipe adversă. Din păcate pentru el însă a fost filmat şi imaginile au ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a DFB, care a cerut o amentă de 10.000 de euro pentru jucător, potrivit Mediafax.
Decizia finală l-a pus pe portar în situaţia de a plăti 8.000 de euro, iar Wiese şi-a cerut scuze pentru injuriile proferate de pe gardul arenei Weserstadion din Bremen:
"Am fost prins de euforia momentului, cuvintele mi-au scăpat din gură. Nu ar fi trebuit sã fac asta", s-a scuzat Wiese.
Rivalitatea între Werder Bremen şi Hamburg este faimoasă în Germania. Mai mult, ea a fost aţâţată şi mai mult recent de întâlnirea din semifinalele Cupei UEFA, în care echipa din Bremen s-a impus după o victorie chiar pe terenul rivalilor cu scorul de 3-2, în retur.
Ca să vedeţi cât de mult o "iubeşte" Wiese pe Hamburg, iată ce intrare de K1 a avut portarul asupra atacantului Ivica Olic:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Werder Bremen Bundesliga amenda
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close