Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Călăul Stelei, Fred, vrea să plece de la Lyon

Călăul Stelei, Fred, vrea să plece de la Lyon

Călăul Stelei, Fred, vrea să plece de la Lyon
19 Dec 2008   •   13:36

După ce în sezoanele trecute era un component de bază al primului 11 al lui Olympique Lyon, atacantul brazilian Fred a avut până acum un sezon pe care ar vrea să-l uite. Mai mult, pierderea locului de titular în atacul formaţiei din ?Hexagon?, l-a făcut să ceară preşedintelui lyonezilor, Jean-Michel Aulas, să i se rezilieze contractul de jucător, spune Mediafax.
Pentru atacantul ?carioca? trecerea de la postura de titular în Liga Campionilor şi de vedetă în creştere a formaţiei antrenată pe atunci de Gerard Houllier la cea de rezervă de lux este greu de acceptat. ?Cum nu joc, am cerut preşedintelui rezilierea contractului. Obiectivul meu este să joc la Cupa Mondială, să marchez goluri şi cred că este dificil să fac acest lucru aici. În meciul cu Fiorentina am intrat cu 15-20 de minute înainte de final şi astfel nu pot să mă exprim sută la sută. De aceea mă gândesc să plec? a declarat brazilianul.
Decizia lui Fred se pare că este finală, din moment ce le-a comunicat deja preşedintelui şi antrenorului de la club că nu urmează să îşi prelungească contractul cu campioana Franţei din ultimii şapte ani. Planurile sale par să includă o întoarcere în Brazilia natală unde ar putea să revină, după şase luni sau un an, la pofta de joc şi la forma care l-au consacrat.
Frederico Chavez Guedes, în vârstă de 25 de ani, joacă la Olympique Lyon din 2005, perioadă în care a cucerit 3 campionate ale Franţei. El a jucat în sezonul 2006-2007 împotriva Stelei în Champions League, marcând chiar un gol la partida din Ghencea, încheiată cu scorul de 0-3. El a marcat din nou împotriva ?roş-albaştrilor? în partida de anul acesta din grupele Ligii, tot în Ghencea, în partida care s-a încheiat 3-5.
sursă foto: images.teamtalk.com
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Olympique Lyon Brazilia FC Steaua
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close