Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Călcâiul lui Ronaldo vs "libera" lui Messi: Cine a înscris cel mai frumos gol?

Călcâiul lui Ronaldo vs "libera" lui Messi: Cine a înscris cel mai frumos gol?

Călcâiul lui Ronaldo vs "libera" lui Messi: Cine a înscris cel mai frumos gol?
27 Feb 2012   •   11:05
Cine a inscris cel mai frumos gol?
124 de voturi

Încă o dată Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi şi-au arătat valoarea când a contat mai mult, aducând prin două goluri spectaculoase victoriile formaţiilor lor în acest weekend.

Ronaldo s-a asigurat că Real Madrid rămâne la 10 puncte în fruntea clasamentului cu o lovitură de călcâi incredibilă care a adus victoria cu 1-0 în partida de la Rayo Vallecano. "Golul a venit bine. Nimeni nu se aştepta ca eu să fac asta. Am stat de vorbă cu Joel (n.r. portarul de la Vallecano) şi mi-a spus că nu putea vedea mingea pentru că erau foarte mulţi jucători în faţa lui. M-a felicitat pentru reuşită", a declarat Cristiano Ronaldo.



De partea cealaltă, într-un moment în care Barcelona părea că va trebui să se mulţumească cu un punct la Atletico Madrid, Lionel Messi a executat superb o lovitură liberă şi a adus victoria cu 2-1. "Când lucrurile se complică, Messi face un pas în faţă şi rezolvă situaţia. În ultimii patru ani, acest jucător a făcut mereu asta", a explicat Pep Guardiola, antrenorul celor de la Barca.


 
Fără Ronaldo şi Messi, Real şi Barca ar avea cu nouă puncte mai puţin în clasament în acest sezon. Prin comparaţie, Ronaldo are 29 de goluri în 24 de partide, iar Messi are 28 de goluri în 24 de partide. Întrebarea care stă pe buzele tuturor jurnaliştilor sportivi din Spania este însă "Cine a înscris cel mai frumos gol al weekendului?"



×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Lionel Messi La Liga
Parteneri
Elena Mateescu a anunțat zonele în care revin ninsorile
x close