Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Campionatul Belgiei s-ar putea decide în urma unui meci jucat pe Stade de France din Paris

Campionatul Belgiei s-ar putea decide în urma unui meci jucat pe Stade de France din Paris

Campionatul Belgiei s-ar putea decide în urma unui meci jucat pe Stade de France din Paris
Sursa foto: standard liege
28 Apr 2009   •   12:29

Oficialii clubului la care antrenează Ladislau Boloni, Standard Liege, au venit cu o propunere interesantă dar şi ciudată în acelaşi timp. Eventuala finală a campionatului Belgiei, între Standard şi Anderlecht, s-a putea disputa pe stadionul naţional al ţării vecine, Franţa! Dar, întâi, echipele trebuie să încheie sezonul la egalitate de puncte şi conducătorii lui Anderlecht trebuie să agreeze ideea.
Formatul competiţiei interne din Belgia nu prevede disputarea unei finale, dar, cu trei etape înainte de final, Standard şi Anderlecht se află la egalitate de puncte şi au, de asemenea, câte 22 de victorii fiecare. Dacă situaţia se păstrează până la final, titlul se va acorda în urma unei confruntări între cele două echipe. Decizia care trebuie luată va fi dacă să se joace o dublă manşă, tur-retur, sau un singur meci pe un teren neutru. Directorul general al clubului din Liege, Pierre Francois, a propus, astfel, ca eventuala finală să se joace în capitala Franţei, pe Stade de France, potrivit Mediafax.
"Nu suntem la 1 aprilie, aşa că vă spun serios. Va trebui mai întâi să luăm legătura cu toate persoanele care trebuie şi mai ales să verificăm dacă această formulă este agreată de Anderlecht", a declarat Pierre François potrivit sursei citate.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close