Antena 3 CNN Sport Fotbal extern CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț de ultimă oră făcut de antrenorul Croației

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț de ultimă oră făcut de antrenorul Croației

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Anunț de ultimă oră făcut de antrenorul Croației
14 Iul 2018   •   15:37

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Jucătorilor mei vreau să le spun: mergeţi pe teren, jucaţi fotbal, nu fiţi inhibaţi, fiţi voi înşivă, a declarat sâmbătă selecţionerul Croaţiei, Zlatko Dalic, cu o zi înaintea finalei Cupei Mondiale de fotbal 2018 din Rusia.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. "Acum nu mai există presiune, iar eu nu voi adăuga presiune înainte de o astfel de întâlnire (...) Este pur şi simplu cel mai important moment din viaţa fiecăruia dintre noi. Suntem gata să acceptăm înfrângerea cu demnitate dacă aşa va fi, dar vom reprezenta ţara noastră în modul cel mai demn. Dacă nu vom câştiga, vom felicita adversarul. Dacă vom câştiga, atunci vom fi cei mai mândri. Suntem aici să ne bucurăm", a spus Dalic.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Naţionala de fotbal a Croaţiei va disputa duminică prima sa finală de Cupă Mondială, la Moscova, împotriva Franţei. Cea mai bună performanţă de până acum a croaţilor a fost un loc 3 la CM din 1998.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. ''(...)Dacă vom câştiga sau vom pierde, oricum mâine va fi un 'cutremur' în Croaţia", a menţionat Dalic.

×
Subiecte în articol: Croatia
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close