Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Capello a pus gând rău Germaniei: Jucătorii mei nu se tem de nicio echipă din lume

Capello a pus gând rău Germaniei: Jucătorii mei nu se tem de nicio echipă din lume

Capello a pus gând rău Germaniei: Jucătorii mei nu se tem de nicio echipă din lume
19 Noi 2008   •   14:33

Confruntarea tradiţională dintre Germania şi Angliei este cel mai echilibrat amical de miercuri seară. Tehnicianul insularilor acuză probleme de lot pentru acest meci. După Lampard şi Gerrard, indisponibili, Capello l-a pierdut şi pe tânărul atacant Theo Walcott.
Şi Germania se confruntă cu probleme de lot, însă managerul reprezentativei, Oliver Bierhoff, spune că acest fapt nu va ştirbi cu nimic din farmecul întâlnirilor dintre cele două mari puteri ale fotbalului mondial: ?Desigur, faptul că lipsesc jucători precum Wayne Rooney sau Frank Lampard va slăbi forţa reprezentativei Angliei. Cu toate aceste sunt convins că va fi un meci foarte interesant. Capello este un un antrenor experimentat care îşi alege jucătorii foarte bine. Anglia va veni aici cu mulţi jucători tineri şi de aceea noi trebuie să fim foarte atenţi la acest joc?.
De cealaltă parte, antrenorul englezilor, Fabio Capello, spune că echipa sa va încerca să obţină o victorie de moral în faţa vicecampioanei europene: ?Eu cred că o victorie este foarte importantă pentru echipa noastră. Suntem foarte încrezători într-un rezultat bun în faţa Germaniei, iar jucătorii mei nu se tem nici de Germania, nici de orice altă echipă din lume?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Fabio Capello Anglia Germania
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close