Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Căpitanul Romei, Totti, vrea ca AC Milan să câştige campionatul anul acesta

Căpitanul Romei, Totti, vrea ca AC Milan să câştige campionatul anul acesta

Căpitanul Romei, Totti, vrea ca AC Milan să câştige campionatul anul acesta
12 Dec 2008   •   13:14

Întrebat despre şansele echipei sale la titlu anul acesta, căpitanul AS Roma, Francesco Totti, a declarat că, privind realist, acestea sunt nule. Deşi acest fapt îi irită pe suporterii giallorossi, bătălia în fruntea clasamentului se va da, recunoaşte Totti, între trei echipe: Inter, Juventus şi AC Milan.
Dintre aceste cluburi, ?romanul? speră ca AC Milan sa iasă învingătoare, având în vedere că are mai mulţi prieteni acolo de la echipa naţională. De asemenea, el recunoaşte că rivalitatea dintre clubul său şi cel milanez este mai mică, de înţeles având în vedere lupta continuă pentru titlu în care s-au aflat Roma şi Inter în ultimii ani.
Scopul Romei pentru acest sezon nu poate rămâne decât acela de a termina pe una din primele patru poziţii, fapt ce i-ar da posibilitatea de a juca în Liga Campionilor în sezonul 2009-2010. Dar şi acest lucru va fi dificil de realizat, deoarece şi Fiorentina, Napoli şi Lazio urmăresc mirajul Ligii.
Francesco Totti joaca la AS Roma din 1993 şi este căpitan începând cu 1997, fiind un real simbol pentru formaţia din ?Cetatea Eternă?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AS Roma AC Milan
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close