Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Carlo Ancelotti a obţinut o victorie dramatică la debutul pe banca lui PSG

Carlo Ancelotti a obţinut o victorie dramatică la debutul pe banca lui PSG

Carlo Ancelotti a obţinut o victorie dramatică la debutul pe banca lui PSG
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    09 Ian 2012   •   12:54

Carlo Ancelotti a trecut prin mari emoţii la debutul său oficial pe banca lui Paris St. Germain. Antrenorul italian a trebuit să aştepte până în minutul 92 pentru ca echipa sa să treacă de amatorii de la Locmine în Cupa Franţei, scor 2-1..

Argentinianul Pastore a deschis scorul pentru parizieni în debutul părţii a doua, însă Abou Maiga a adus egalarea pentru Locmine, transformând o lovitură de la 11 metri, în minutul 72.

Liderul din Ligue 1 a evitat ruşinea de a juca prelungiri graţie reuşitei uruguayanului Lugano, venită cu 30 de secunde înainte ca timpul regulamentar de joc să se termine.

Nu mi-a fost teamă. A fost, într-adevăr, un meci dificil, dar important este că nu ne-am pierdut dorinţa de a câştiga şi am marcat în ultimele secunde”, a declarat Ancelotti la finalul întâlnirii.

În faza următoare a competiţiei, PSG va da piept cu o altă formaţie de amatori, Sable-sur-Sarthe, care a trecut după penaltyuri de CS Sedan.

Dacă echipa din capitala Franţei a reuşit să evite o ruşine, nu acelaşi lucru l-au făcut cei de la Toulouse, care au pierdut în faţa amatorilor de la Gazelec Ajaccio, scor 0-1, cea mai mare surpriză din această fază a Cupei Franţei.

În schimb, celelalte favorite, Lyon, Marseille şi Lille, s-au calificat mai departe fără mari emoţii.

Sâmbătă, Bănel Nicoliţă a fost integralist pentru St. Etienne, care a fost eliminată în urma loviturilor de departajare de Bordeaux, fostul stelist ratând unul dintre penaltyurile echipei sale.


×
Subiecte în articol: psg Carlo Ancelotti
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close