Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Carlo Ancelotti: Chelsea se poate descurca şi fără Didier Drogba

Carlo Ancelotti: Chelsea se poate descurca şi fără Didier Drogba

Carlo Ancelotti: Chelsea se poate descurca şi fără Didier Drogba
Sursa foto: carlo ancelotti
15 Sep 2009   •   18:38

Antrenorul lui Chelsea, Carlo Ancelotti, este relaxat în ce priveşte absenţa atacantului Didier Drogba, suspendat, în meciul cu FC Porto, şi a subliniat că doreşte să ajungă în finala Champions League .
Ivorianul are de suferit acum din cauza atacului verbal şi gesturilor la adresa arbitrului norvegian Tom Henning Ovrebo după meciul echipei sale cu Barcelona în semifinalele sezonului trecut de Liga Campionilor. Drept urmare, Drogba a primit o suspendare de trei meciuri în acest debut de campanie europeană.
Ancelotti a admis se va simţi lipsa lui Drogba, dar sublinia că formaţia sa poate face performanţă şi fără serviciile sale.
"Didier a mers foarte bine, înscrie goluri şi munceşte mult pentru echipă. Dar nu ne putem gândi la el acum, ci la jucătorii care intră în teren şi joacă. Noi putem juca bine şi fără Didier?, arăta antrenorul iralian.
Chelsea este considerată favorită a grupei ce mai include Porto, Atletico Madrid şi Apoel FC. Totuşi vor juca jumătate din meciuri fără aportul ivorianului, care a înscris deja patru goluri în ligă, din cinci apariţii pe teren,
Oricum, ambiţia lui Ancelotti este să ajungă în finala Champions League, acesta fiind, de altfel, primul obiectiv fixat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close