Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Carlos Tevez s-a săturat de Europa: „Vreau să joc la Boca Juniors!”

Carlos Tevez s-a săturat de Europa: „Vreau să joc la Boca Juniors!”

Carlos Tevez s-a săturat de Europa: „Vreau să joc la Boca Juniors!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    15 Dec 2011   •   11:52

Carlos Tevez îşi doreşte să revină în Argentina. Atacantul argentinian, aflat în conflict cu actualul său club, Manchester City, a acordat câteva declaraţii presei din ţara lui în care a dezvăluit că nu îşi mai doreşte să evolueze în Europa.

Am obosit să călătoresc în şi din Europa. De un lucru puteţi fi siguri, nu voi reveni în Anglia. Milan? Tot ce vreau este să joc pentru Boca Juniors. Vreau să joc alături de ei în Copa Libertadores şi sunt dispus să renunţ la o sumă mare de bani pentru ca acest lucru să se întâmple”, a spus jucătorul de 27 de ani.

În urmă cu câteva zile, trecerea „Apaşului” în Italia, la AC Milan, părea aproape sigură, argentinianul înţelegându-se cu echipa condusă de Silvio Berlusconi. Însă Manchester City a refuzat propunerea rossonerilor, împrumut cu drept de cumpărare, iar pe fir a intrat PSG, dispusă să plătească suma cerută de liderul din Premier League în schimbul transferului.

Tevez este prima noastră opţiune. Avem promisiunea jucătorului şi sperăm să nu se răzgânească şi să se înţeleagă cu un alt club. Transferul său are un termen limită, 31 ianuarie”, a declarat Adriano Galliani, vicepreşedintele campioanei Italiei, pentru milannews.it.

Oficialul Milanului a adăugat că oferta făcută lui Tevez nu va fi modificată, indiferent de alte propuneri primite de jucător: „Oferta noastră este finală. Dacă PSG va face o ofertă mai bună, nu vom contraataca”.

Pentru atacantul sud-american a apărut şi posibilitatea unui transfer la Tottenham, însă, conform celor de la BBC, şefii lui Manchester City nu sunt dispuşi să întărească una dintre rivalele din Anglia.

Ultima apariţie a lui Carlos Tevez pentru Manchester City a avut loc pe 21 septembrie, într-un meci cu Birmingham City.

Jucătorul se află într-un conflict deschis cu managerul Roberto Mancini, după ce a refuzat să intre pe teren în meciul din Liga Campionilor cu Bayern Munchen, incident pentru care de altfel a şi fost amendat de club cu salariul pe patru săptămâni, redusă ulterior la jumătate la intervenţia Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti.


×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close