Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cârţu, încântat de evoluţia echipei CFR în Ligă. Elveţienii: Clujul ne-a fost inferior

Cârţu, încântat de evoluţia echipei CFR în Ligă. Elveţienii: Clujul ne-a fost inferior

Cârţu, încântat de evoluţia echipei CFR în Ligă. Elveţienii: Clujul ne-a fost inferior
16 Sep 2010   •   11:50

Noul antrenor al echipei CFR Cluj, Sorin Cârţu, şi-a lăudat echipa după "victoria preţioasă" obţinută în faţa lui Basel, scor 2-1, în primul meci din grupa E a Ligii Campionilor.

"Am avut încredere în băieţii mei şi le-am spus înainte de meci că putem câştiga. Basel e o echipă foarte puternică şi bine organizată, care ştie cum să câştige mingea şi să aibă posesie. De aceea victoria noastră e atât de preţioasă. Mă bucur de această importantă victorie", a declarat Cârţu.

De partea cealaltă, elveţienii sunt dezamăgiţi că nu au putut desface celebra "autobază" a lui Cârţu, mijlocaşul Valentine Stocker fiind frustrat de faptul că echipa sa a surclasat Clujul. "Nu ştiu când m-a durut mai tare o înfrângere. Când joci cu Bayern sau Barcelona şi ştii că sunt mai buni ca tine, nu te afectează atât de tare un rezultat negativ, însă când pierzi cu CFR, dezamăgirea e mare. Clujul ne-a fost inferior la toate capitolele", a spus Stocker după meci.

Tehnicianul lui Basel, Thorsten Fink a recunoscut că este foarte dezamăgit de un rezultat pe care nu îl anticipase. "Nu sunt deloc mulţumit de rezultat. Am fost echipa mai bună pe toate planurile, numai la goluri nu am reuşit să facem avantajul nostru valoric să conteze. Acum situaţia noastră se complică, trebuie să recuperăm în celelalte jocuri. Am dominat clar, dar asta nu ne-a ajutat prea mult. Din păcate, nu am fost suficient de periculoşi în careu chiar dacă am avut o evoluţie satisfăcătoare", a explicat Thorsten Fink.

Antena3.ro



×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close