Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Casillas: "Barcelona joacă prea bine, va fi mai uşor să câştigăm Liga decât Primera Division"

Casillas: "Barcelona joacă prea bine, va fi mai uşor să câştigăm Liga decât Primera Division"

Casillas: "Barcelona joacă prea bine, va fi mai uşor să câştigăm Liga decât Primera Division"
Sursa foto: Iker Casillas
10 Feb 2009   •   18:41

Portarul lui Real Madrid este realist şi recunoaşte că echipa sa nu mai are şanse foarte mari de a câştiga campionatul în Spania. Deşi nu se află foarte jos în clasament, pe poziţia secundă, "Los Merengues" sunt la nu mai puţin de 12 puncte de liderul Barcelona, care joacă dezarmant de bine, marcând în medie peste trei goluri pe meci şi pierzând doar şapte puncte în 22 de partide.
Campionii en-titre din La Liga, Real Madrid, au acum obligaţia de a recupera 12 puncte în faţa unei echipe care nu pierde. Foarte greu, spune portarul Iker Casillas, care nu se fereşte să recunoască faptul că mult mai uşor îi va fi grupării "Blanco" să se impună în Liga Campionilor.
"Este greu să o prinzi pe Barcelona, pentru că ei nu pierd. E o situaţie dificilă. Ei nu se împiedică şi noi trebuie să nu renunţăm la luptă şi să îi aşteptăm şi să le pândim eşecurile.", interpretează Casillas situaţia ingrată în care Real se află în campionat.
În Champions League, spune goalkeeperul, formaţia din capitala Spaniei are mult mai multe şanse:
"Sper să ne calificăm din optimile de finală. Liga Campionilor pare mai uşoară deoarece nu mai sunt decât şase meciuri până la finală.", a declarat Casillas, pe care îl aşteaptă vremuri grele în duelul din "optimi" cu Liverpool, urmând să dea piept cu compatriotul său, atacantul Fernando Torres.
Casillas încheie, însă, într-un ton optimist, anunţă site-ul goal.com:
"Se poate întâmpla orice, suntem relaxaţi. Nu ne gândim decât să câştigăm şi nu am fost deloc afectaţi de ceea ce s-a întâmplat la club.", a încheiat portarul lui Real Madrid şi al Spaniei.
Foto: www.zimbio.com
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close