Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Casillas bucuros că a scăpat de Eto'o: "Sunt fericit, Samuel era un coşmar pentru mine"

Casillas bucuros că a scăpat de Eto'o: "Sunt fericit, Samuel era un coşmar pentru mine"

Casillas bucuros că a scăpat de Eto'o: "Sunt fericit, Samuel era un coşmar pentru mine"
Sursa foto: iker casillas
04 Aug 2009   •   22:34

Transferul atacantului Samuel Eto'o de la FC Barcelona la Inter Milano a făcut oameni fericiţi. Portarul lui Real Madrid, Iker Casillas, a primit nenumărate goluri de la Eto'o în ultimii ani şi vestea plecării acestuia este o adevărată uşurare. Cum locul camerunezului a fost luat de vedeta suedeză Zlatan Ibrahimovic, însă, s-ar putea ca zilele negre pentru Casillas să fie cele care vin, nu care au trecut.
"Să vă spun sincer, sunt fericit că Eto'o a plecat la Inter pentru că era un adevărat coşmar pentru mine. Îi doresc toate cele bune pentru că este un adevărat profesionist", a declarat internaţionalul spaniol la o conferinţă de presă, potrivit Mediafax.
Eto'o, care a trecut în anii tinereţii şi prin curtea Realului, s-a transferat la Barcelona în 2004 şi a fost un permanent pericol pentru echipa din capitala Spaniei. De fapt, Barcelona a câştigat aproape toate meciurile jucate cu Real Madrid cu Eto'o în teren. Chiar în sezonul trecut, camerunezul a marcat un gol în victoria cu 2-0 obţinută de Barcelona pe Camp Nou cu formaţia din Madrid.
Plecarea lui Eto'o la campioana Italiei s-a făcut în luna iulie a acestui an, în urma lui schimb. Barcelona l-a trimis la Inter pe atacantul de 28 de ani, împreună cu 45 de milioane de euro, în schimbul semnării lui Zlatan Ibrahimovic.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close