Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ceartă aprinsă între antrenori, după FC Copenhaga - Barcelona 1-1

Ceartă aprinsă între antrenori, după FC Copenhaga - Barcelona 1-1

Ceartă aprinsă între antrenori, după FC Copenhaga - Barcelona 1-1
Sursa foto: Sport.es
03 Noi 2010   •   12:10

FC Barcelona şi-a continuat forma dezamăgitoare în deplasările din Liga Campionilor, remizând, scor 1-1, pe terenul formaţiei daneze FC Copenhaga. Campioana Spaniei a câştigat doar una din ultimele 11 partide disputate în deplasare, remizând în alte nouă dintre acestea.

Meciul a fost marcat şi de un incident la finalul partidei, când antrenorii celor două formaţii au avut o discuţie aprinsă. Stale Solbakken, tehnicianul danezilor, a trebuit chiar să fie ţinut de elevii săi, după ce mijlocaşul Sergio Busquets l-a dat la o parte din calea lui Pep Guardiola.

După meciul precedent, de pe Nou Camp, portarul Barcelonei, Jose Manuel Pinto, a fost suspendat pentru două partide pentru că l-a păcălit pe Cesar Santin de la Copenhaga că ar fi în ofsaid, fluierând.

Decizia de suspendare a UEFA pentru comportament nesportiv a fost atacată de FC Barcelona, care a depus un apel ce va fi judecat pe 12 noiembrie. Acest lucru l-a înfuriat pe Solbakken, care îşi dorea chiar o pedeapsă mai aspră pentru Pinto. "Întrebaţi-l pe Solbakken ce s-a întâmplat, el ştie să manipuleze presa foarte bine. Cred că s-a comportat nepotrivit în această situaţie", a declarat Guardiola la conferinţa de presă.

 


×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close