Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cel mai mare steag din lume, desfăşurat la un meci din Copa Libertadores, în Uruguay

Cel mai mare steag din lume, desfăşurat la un meci din Copa Libertadores, în Uruguay

Cel mai mare steag din lume, desfăşurat la un meci din Copa Libertadores, în Uruguay
de M.T.    |    05 Apr 2013   •   13:37

Suporterii echipei uruguayene Nacional au desfăşurat, joi, în tribunele stadionului Centenario din Montevideo, cel mai mare steag din lume, cu ocazia meciului cu formaţia mexicană Toluca, din Copa Libertadores, informează AFP, citată de Mediafax.

Steagul a avut o lungime de 600 de metri şi o lăţime de 50 de metri şi a acoperit trei tribune ale celebrei arene din capitala Uruguayului.

La confecţionarea acestuia, care a durat un an şi jumătate, au participat 5.000 de suporteri, numele lor fiind scrise pe uriaşul steag în culorile clubului: albastru, alb şi roşu.

De asemenea, pe drapel au fost inscripţionate citate celebre din istoria clubului, precum şi cele mai importante figuri ale jucătorilor care au evoluat în trecut pentru Nacional.

Din câte se pare, costurile totale s-au ridicat la suma de 70.000 de dolari, iar suporterii s-au autofinanţat.

Echipa i-a răsplătit cum nu se poate mai frumos pe înfocaţii suporteri, uruguayenii obţinând un succes clar, scor 4-0, în urma căruia mexicanii de la Toluca au fost eliminaţi din competiţie.

Fanii celor de la Nacional nu au fost singurii care au desfăşurat un drapel uriaş în această săptămână la meciurilor din Copa Libertadores.

Ultraşii formaţiei columbiene Millonarios Bogota au prezentat o coregrafie aproape identică, înaintea partidei cu brazilienii de la Corinthians, actualii deţinători ai trofeului.

Din păcate pentru fanii din Columbia, oaspeţii au câştigat meciul cu 1-0.


Citeşte şi Antena 3 doboară recorduri cu cel mai mare tricolor din lume şi cel mai mare steag european

×
Subiecte în articol: Uruguay
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close