Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cel mai rapid gol din istoria fotbalului, în doar 2 secunde, marcat de Al-Hilal (VIDEO)

Cel mai rapid gol din istoria fotbalului, în doar 2 secunde, marcat de Al-Hilal (VIDEO)

Cel mai rapid gol din istoria fotbalului, în doar 2 secunde, marcat de Al-Hilal (VIDEO)
Sursa foto: portar Al Shoalah
09 Noi 2009   •   17:10

Al-Hilal a marcat, sâmbătă, ceea ce pare să fie cel mai rapid gol înregistrat vreodată, în fotbalul profesionist. Coleg de echipă al lui Mirel Rădoi, atacantul Nawaf Al Abed a reuşit să perforeze poarta celor de la Al Shoalah în doar două secunde, după ceasul oficial al jocului. Tânărul de 21 de ani a avut curajul să tragă la poartă de la mijlocul terenului, imediat ce a primit mingea şi a avut incredibilul noroc ca portarul să "doarmă" în poartă. Un început superb de meci pentru Al-Hilal.
Al-Hilal şi Al Shoalah au jucat, sâmbătă, în Cupa Prinţului Faisal bin Fahad, iar echipa lui Rădoi s-a impus cu un scor clar, de 4-0. Primul gol a venit, însă, mult mai repede decât se aşteptau chiar cei mai optimişti fani ai echipei din Riad. Nu mai târziu de secunda doi! Al Abed a preluat mingea de la colegul care a dat lovitura de început a partidei, l-a văzut pe portarul advers ieşit din poartă şi l-a executat din centrul de la centrul terenului. Greu de spus dacă este mai impresionantă execuţia precisă a jucătorului de la o asemenea distanţă sau rapiditatea cu care acesta a modificat scorul de pe tabelă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Al Hilal Mirel Radoi record
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close