Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cele mai extravagante case de fotbaliști - FOTO

Cele mai extravagante case de fotbaliști - FOTO

Cele mai extravagante case de fotbaliști - FOTO
27 Noi 2015   •   23:18

Cei mai buni fotbalisti din lume castiga sume impresionante si isi permit sa investeasca in masini de lux, iahturi sau chiar avioane private. Sportivii isi cumpara proprietati si incep sa le transforme, iar casele devin si mai extravagante. Dotarile de lux nu sunt surprinzatoare, avand in vedere faptul ca cei mai bine platiti fotbalisti au castigat in 2015 mai mult de 400 de milioane de dolari (sume adunate). Cristiano Ronaldo conduce lista cu 79 de milioane de dolari iar Lionel Messi se situeaza in top cu 70 de milioane de dolari, dar si cativa jucatori ce si-au incheiat cariera continua sa impresioneze. Iata cateva dintre cele mai extravagante case, detinute de cei mai buni fotbalisti.

Mario Balotelli
Balotelli a jucat deja la unele dintre cele mai mari cluburi din lume, de la Inter la Manchester City, inapoi in Italia la AC Milan, iar in Marea Britanie pentru Liverpool, din nou la AC Milan. Este un jucator talentat, dar imprevizibil si inconsecvent, fapt ce se reflecta in deciziile imobiliare. Cand a semnat cu Liverpool, Balotelli a cumparat o vila superba pentru suma de aproximativ 5 milioane de dolari, cu foarte multe facilitati – teren enorm, piscina, cinema, 4 dormitoare si numeroase bai. Insa cu putin timp in urma, vila a fost chiar disponibila pentru inchiriere, avand in vedere faptul ca Balotelli s-a mutat din nou la Milano.

Andres Iniesta
Un jucator foarte bun in generatia sa, Iniesta avea nevoie de o casa mare, pentru a pastra toate trofeele castigate cu Barcelona si echipa nationala. Locuinta a fost construita la comanda in urma cu 10 ani, iar pasiunea pentru fotbal este atat de mare, incat peretele exterior al casei este personalizat, cu numele si numarul jucatorului.

Articolul integral si fotografii.

×
Subiecte în articol: Cristiano Ronaldo Mario Balotelli
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close