Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Celtic ar putea obţine ce vrea: Să joace în campionatul Angliei cu Man. United, Liverpool sau Chelsea

Celtic ar putea obţine ce vrea: Să joace în campionatul Angliei cu Man. United, Liverpool sau Chelsea

Celtic ar putea obţine ce vrea: Să joace în campionatul Angliei cu Man. United, Liverpool sau Chelsea
Sursa foto: shaun maloney
08 Oct 2009   •   16:57

Cele mai mari două cluburi scoţiene de fotbal, Celtic şi Glasgow Rangers, au motive să spere că, în viitorul nu foarte îndepărtat, se vor muta pe o piaţă mult mai vizibilă, Premier League. Cluburi care atrag o susţinere incredibilă în Scoţia, Celtic şi Rangers ar putea să beneficieze de un proiect al Premier Leaguea de a le deschide porţile. Conducătorii lui Celtic sunt entuziasmaţi de prospectul de a se lupta an de an cu Manchester United, Chelsea, Liverpool şi Arsenal.
"Celtic şi Rangers sunt cluburi imense. Frustrarea nostră vine din faptul că jucăm pe o piaţã foarte mică. Căutăm oportunitatea de a concura într-un mediu care să ne ofere o expunere globală. Sperăm că în timp acest lucru se va întâmpla. Avem nevoie să ne dorească cineva. Şi dacă acest lucru ar fi în favoarea echipei Celtic şi a suporterilor săi, am fi încântaţi să se întâmple", a declarat Peter Lawwell, directorul general al Celtic FC pentru BBC.
Antena3.ro

×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close