Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cernat: "M-aş duce şi eu la Krasnodar după Petrescu, la ce buget au"

Cernat: "M-aş duce şi eu la Krasnodar după Petrescu, la ce buget au"

Cernat: "M-aş duce şi eu la Krasnodar după Petrescu, la ce buget au"
Sursa foto: florin cernat
29 Dec 2009   •   15:19

Mijlocaşul Florin Cernat nu crede în mofturi pe burta goală şi consideră că decizia lui Dan Petrescu de a alege bogata formaţia Kuban Krasnodar este una excelentă. Jucătorul lui Hajduk Split ar merge şi el în Rusia dacă ar primi ofertă de la gruparea de liga secundă care se laudă cu un buget de 50 de milioane de euro.
"Când eşti dorit de o echipă care are buget de 50 de milioane de euro, cum să nu te duci, te duci imediat. Şi eu dacă aş primi o ofertă bună de la ei, m-aş gândi să mă duc. Pe criza care este peste tot, dar mai ales la ce este în România, era normal ca Dan Petrescu să aleagă să plece", a declarat fostul jucător al lui Dinamo Kiev, pentru Mediafax.
Finul lui Mihai Stoica nu regretă transferul la formaţia croată Hajduk Split, cu toate că aceasta are performanţe europene mult mai mici decât precedenta sa echipă, Dinamo Kiev.
"E normal să fie diferenţă mare între Dinamo şi Hajduk, mai ales că la Dinamo jucam în Liga Campionilor şi era altceva. Nu îmi pare însă rău, pentru că mi-am dorit o schimbare şi am pus-o în practică. Sper să îmi fie bine", a precizat mijlocaşul gălăţean.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dan Petrescu Kuban Krasnodar
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close