Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Cesc Fabregas, "out" pentru patru luni

Cesc Fabregas, "out" pentru patru luni

Cesc Fabregas, "out" pentru patru luni
25 Dec 2008   •   17:22

Egalul obţinut de Arsenal Londra în meciul cu liderul Liverpool a avut, din păcate, pentru "tunari" un preţ foarte mare. Unul dintre cei mai importanţi jucători de construcţie ai echipei, spaniolul Cesc Fabregas, va trebui să stea pe tuşă nu mai puţin de patru luni pentru a-şi reveni după accidentarea suferită în timpul meciului.
Lovit la ligamentul colateral al genunchiului după un contact cu colegul de "naţională" Xavi Alonso, pe Fabregas îl aşteaptă, din nefericire, o operaţie pentru a-şi putea reveni la forma care l-a făcut cunoscut. Mijlocaşul este distrus de veste, conform Gazzetta dello Sport, deoarece ar fi vrut să ajute echipa, aflată într-o situaţie foarte neplăcută în clasament şi va juca împotriva AS Roma în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Totuşi, "tunarul" nu îl consideră vinovat pe colegul său de la echipa naţională a Spaniei.
Având în vedere că Fabregas nu va lipsi în nici un caz mai puţin de trei-patru luni, proabil patru sau mai mult, Arsenal se interesează de transferul lui Andrei Arşavin, vedeta rusă a lui Zenit Sankt Petersurg, care ar putea veni sub comanda lui Arsene Wenger în schimbul unei sume de 20 de milioane de lire sterline.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cesc Fabregas Arsenal Londra Spania
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close