Antena 3 CNN Sport Fotbal extern CFR Cluj înscrie de patru ori la Munchen, dar Bayern câştigă cu 3-2

CFR Cluj înscrie de patru ori la Munchen, dar Bayern câştigă cu 3-2

CFR Cluj înscrie de patru ori la Munchen, dar Bayern câştigă cu 3-2
19 Oct 2010   •   23:36

După ce a încasat cinci goluri de la Vaslui, CFR Cluj a început bine partida de la Bayern Munchen, din etapa a treia a grupelor Ligii Campionilor, însă rezultatul a fost unul total nefericit. Clujenii au "reuşit" să marcheze de patru ori şi să contribuie decisiv la un al cincelea gol, însă au fost învinşi cu scorul de 3-2.

CFR Cluj a ratat o ocazie monumentală prin Felice Piccolo, în minutul 20, când a trimis peste poarta lui Butt din doi metri, şi a deschis scorul prin căpitanul Ricardo Cadu, care a reluat în plasă centrarea perfectă a lui De Zerbi şapte minute mai târziu.

Bucuria nu a durat însă foarte mult, pentru că Bayern a reuşit să întoarcă rezultatul prin două autogoluri! Cadu şi Panin au împins pe rând mingea în propria poartă, în minutele 32, respectiv 37, pentru ca repriza să se încheie în agonie pentru ardeleni, când Traore a rămas singur cu portarul, pe o contră rapidă, dar a trimis în bară.

Bayern a mai beneficiat şi în repriza a doua de un semi-autogol din partea clujenilor. Cadu a încercat să respingă în minutul 77 o minge din careul de şase metri, dar a şutat în Mario Gomez iar mingea s-a scurs pe lângă Stăncioiu pentru 3-1. Juan Culio a readus speranţele unui rezultat mare pe Allianz Arena în minutul 86, când a şutat la vinclu din centrul careului. Norocul nu le-a surâs însă clujenilor nici pe final, astfel că rămân cu trei puncte în clasament.

În cealaltă partidă a grupei E, FC Basel a învins cu 3-1 la AS Roma.

Alte rezultate:
Grupa F
Spartak Moscova - Chelsea 0-2
Marseille - Zilina 1-0

Grupa G
Ajax - Auxerre 2-1
Real Madrid - AC Milan 2-0

Grupa H
Arsenal - Şahtior Doneţk 5-1
Braga - Partizan Belgrad 2-0


×
Subiecte în articol: CFR Cluj Bayern Munchen Liga Campionilor
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close