Antena 3 CNN Sport Fotbal extern CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins FC Basel, scor 1-0

CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins FC Basel, scor 1-0

CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins FC Basel, scor 1-0
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Aug 2012   •   00:11

Echipa CFR Cluj s-a calificat în grupele Ligii Campionilor, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia elveţiană FC Basel, în manşa secundă a play-off-ului preliminariilor competiţiei, informează Mediafax. CFR Cluj câştigase şi în tur cu scorul de 2-1.

Golul a fost marcat de grecul Kapetanos, în minutul 20, cu capul din şapte metri după o centrare a lui Diogo Valente de pe partea stângă.
   
În minutul 42, portarul Felgueiras l-a faultat pe Streller în partea dreaptă a careului de 16 metri, aproape de linia de fund a terenului. Arbitrul a dictat penalti, dar Alexander Frei a trimis balonul peste poartă de la 11 metri.
   
În minutul 49, mijlocaşul gazdelor Bakary Sare s-a accidentat şi a fost transportat la spital.
 
Partida a fost arbitrată de o brigadă alcătuită din italienii Gianluca Rocchi (centru) - Elenito Di Liberatore şi Lorenzo Manganelli (asistenţi) - Riccardo Di Fiore (rezervă) - Mauro Bergonzi şi Andrea De Marco (asistenţi suplimentari).
   
CFR Cluj va evolua pentru a treia oară în grupele Ligii Campionilor, dar este pentru prima oară când se califică din play-off. Anul trecut, România a fost reprezentată de Oţelul Galaţi în grupele principalei competiţii de cluburi din Europa, formaţia lui Dorinel Munteanu nereuşind să obţină niciun punct.
   
Tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor va avea loc joi, la ora 19.00, la Monaco.
   


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close