Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea - Arsenal 3-5, în derbyul etapei din Premier League. Man. United învinge pe Everton

Chelsea - Arsenal 3-5, în derbyul etapei din Premier League. Man. United învinge pe Everton

Chelsea - Arsenal 3-5, în derbyul etapei din Premier League. Man. United învinge pe Everton
de M.T.    |    29 Oct 2011   •   17:12

După Manchester United - Arsenal 8-2 şi Manchester United - Manchester City 1-6, un alt derby din Premier League s-a încheiat cu un scor neaşteptat.

 
Arsenal a câştigat cu 5-3 pe Satmford Bridge, după ce a fost condusă de două ori, şi confirmă astfel revenirea de formă din ultima perioadă.
 
Chelsea a deschis scorul prin Frank Lampard, în minutul 14, după o centrare perfectă a lui Mata, însă Robin Van Persie a egalat pentru oaspeţi, finalizând o excelentă acţiune la care au mai participat Ramsey şi Gervinho. Echipa lui Villas-Boas a intrat însă la vestiare în avantaj, căpitanul John Terry înscriind cu un minut înainte de pauză în urma unui corner.
 
„Tunarii” au început excelent repriza a doua şi au întors rezultatul în 11 minute, prin Andre Santos şi Theo Walcott, ultimul marcând după o acţiune personală splendidă. Spaniolul Juan Mata a egalat pentru gazde în minutul 81, cu un şut senzaţional de la 25 de metri, la care Szczesny nu a putut interveni.
 
Finalul i-a aparţinut însă lui Arsenal, care a punctat de două ori prin Robin Van Persie, care şi-a completat hattrickul şi a pecetluit succesul echipei sale.
 
În primul meci al etapei, la Liverpool, Manchester United a obţinut prima victorie pe terenul lui Everton din 2007. „Diavolii” s-au impus cu 1-0, prin golul lui Javier Hernandez din minutul 19.

Gazdele au controlat cea mai mare parte a timpului rămas din joc, dar nu au reuşit să egaleze, cea mai bună ocazie aparţinându-i lui Baines, care a tras în transversală dintr-o lovitură liberă.
 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close