Chelsea-Bolton 4-3. Londonezii, aproape de a pierde două puncte.Rezultate Anglia

11 Apr 2009   •   19:46
Chelsea-Bolton 4-3. Londonezii, aproape de a pierde două puncte.Rezultate Anglia

didier drogba chelsea

După victoria superbă cu Liverpool din Champions League, Chelsea a revenit în campionat pentru a întâlni pe Bolton Wanderers. Guus Hiddink a făcut două schimbări la revenirea de pe Anfield cu Ricardo Carvalho şi Jon Mikel Obi în locul lui Alex şi Michael Essien.
Gazdele au început bine deşi le-a trebuit jumătate de primă repriză pentru o ocazie acceptabilă, oaspeţii fiind mai aproape de a înscrie.

Bolton se apăra bine şi părea că se va intra la cabine la egalitate, dar cu cinci minute înainte de finalul prime reprize, Chelsea găseşte poarta. La trei minute de la reluare, Lampard şi Ballack sunt din nou implicaţi în dublarea avantajului.
Lampard, din penalty în minutul 60 şi Drogba, trei minute mai târziu fac 4-0. La puţin timp după primele schimbări, Bolton găseşte poarta, iar acest lucru le-a dat speranţe. La doar patru minute după, vine şi al doilea gol al oaspeţilor.
Chelsea a fost avertizată, dar nu se regăseşte, iar Bolton înscrie doi nou pentru un final de infarct pentru gazde. Wanderers continuă să preseze dar nu găseşte egalara.

Golurile
1-0 Chelsea (Ballack, 40)
2-0 Chelsea (Drogba, 48)
3-0 Chelsea (Lampard, pen 60)
4-0 Chelsea (Drogba, 63)
4-1 Bolton Wanderers (O?Brien, 70)
4-2 Bolton Wanderers (Basham, 74)
4-3 Bolton Wanderers (Taylor, 78)

Liderul la zi din Premier League, Manchester United, a învins, duminică, în deplasare, pe Sunderland, scor 2-1, şi rămâne la un punct în faţa ocupantei poziţiei secunde, FC Liverpool, în condiţiile în care formaţia pregătită de Sir Alex Ferguson are şi un meci mai puţin disputat.

Rezultate Premier League etapa 32


Liverpool 4 - 0 Blackburn R.
Chelsea 4 - 3 Bolton W.
Middlesbrough 3 - 1 Hull C.
Portsmouth 2 - 2 West Bromwich A.
Sunderland 1 - 2 Manchester U.
Tottenham H. 1 - 0 West Ham U.
Wigan Athletic 1 - 4 Arsenal

Antena3.ro

Parteneri
x close