Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea - Manchester United 1-0. John Terry înscrie golul victoriei. Ferguson spune că trebuia anulat

Chelsea - Manchester United 1-0. John Terry înscrie golul victoriei. Ferguson spune că trebuia anulat

Chelsea - Manchester United 1-0. John Terry înscrie golul victoriei. Ferguson spune că trebuia anulat
08 Noi 2009   •   21:29


Chelsea Londra a obţinut o victorie extrem de importantă în faţa "celui mai bun adversar din campionat", după cum a mărturisit tehnicianul Carlo Ancelotti. "Albaştrii" s-au impus cu 1-0 pe Stamford Bridge în derby-ul cu Manchester United, singurul gol al partidei fiind înscris de John Terry, cu capul, în minutul 76.

Sir Alex Ferguson, antrenorul "diavolilor", a declarat însă la finalul partidei că reuşita londonezului nu trebuia validată, jucătorii lui United cerând sancţionarea unei infracţiuni a lui Didier Drogba. Ferguson l-a criticat pe arbitrul întâlnirii, Martin Atkinson, considerând că ar fi trebuit să fie mai bine poziţionat pentru a vedea incidentul.

"Arbitrul se afla într-o poziţie total nepotrivită. Nu putea să vadă nimic. Avea un jucător de la Chelsea chiar în faţa lui şi nici măcar nu s-a mişcat. A fost o decizie slabă", a declarat Ferguson pentru Sky Sports.

Întrebat dacă golul i-a spulberat şansele lui United de a câştiga meciul, Sir Alex Ferguson a declarat: "Acel gol nu ar fi trebuit să fie validat. Am dominat partida, am avut ocazii importante să câştigăm meciul. Ar fi trebuit şi noi să finalizăm mai bine, iar pentru asta suntem vinovaţi".

"Faptul că Chelsea s-a distanţat acum la cinci puncte de noi este o problemă", a mai spus Ferguson, a cărui echipă are 25 de puncte în Premier League, după 12 etape.

Alte rezultate:
Aston Villa 5 - 1 Bolton W.
Blackburn R. 3 - 1 Portsmouth
Manchester C. 3 - 3 Burnley
Tottenham H. 2 - 0 Sunderland
Wolverhampton W. 1 - 4 Arsenal
Hull C. 2 - 1 Stoke C.
West Ham U. 1 - 2 Everton
Wigan Athletic 1 - 1 Fulham

Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close