Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea şi Arsenal, eliminate din Cupa Ligii Angliei. Vezi rezultatele

Chelsea şi Arsenal, eliminate din Cupa Ligii Angliei. Vezi rezultatele

Chelsea şi Arsenal, eliminate din Cupa Ligii Angliei. Vezi rezultatele
03 Dec 2009   •   13:24

Echipele de top din Londra, Chelsea şi Arsenal, au părăsit Cupa Ligii Angliei după ce au fost eliminate în sferturile de finală ale competiţiei.

Chelsea a pierdut la penalty-uri partida cu Balckburn Rovers, după ce reuşise să egaleze la 3-3, in extremis, în minutul 122. Nikola Kalinic (9) şi Brett Emerton (64) au marcat pentru Rovers în timpul regulamentar, iar Didier Drogba (48) şi Salomon Kalou (52) au punctat pentru Chelsea. În al treilea minut al prelungirilor, Benni McCarthy a transformat un penalty pentru gazde, pentru ca Paulo Ferreira să egaleze pe finalul reprizei secunde de prelungiri. La loviturile de departajare, Blackburn s-a impus cu 4-3.

Într-un alt meci disputat miercuri, Manchester City a dispus în faţa propriilor suporteri cu 3-0, de Arsenal Londra, graţie reuşitelor lui Carlos Tevez (min.50), Shaun Wright-Phillips (min.69) şi Vladimir Weiss (min.89).

Meciuri disputate marţi:
Manchester United - Tottenham Hotspur 2-0
Portsmouth - Aston Villa 2-4

În semifinalele Cupei Ligii engleze, care se vor juca după sistemul tur-retur, Manchester United va juca împotriva concitadinei Manchester City, în timp ce Blackburn Rovers o va avea ca adversară pe Aston Villa.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close