Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu a fost mutat la un spital din Milano pentru a-şi reveni după operaţie

Chivu a fost mutat la un spital din Milano pentru a-şi reveni după operaţie

Chivu a fost mutat la un spital din Milano pentru a-şi reveni după operaţie
Sursa foto: cristian chivu
10 Ian 2010   •   17:09

Starea fundaşului român Cristian Chivu după operaţia suferită la cap este mult mai bună, iar jucătorul a fost transferat, duminică, de la spitalul din Verona într-unul din Milano. Chivu va fi ţinut, în continuare, sub strictă supraveghere, având în vedere gravitatea loviturii primite în partida Chievo - Inter Milano.
Fundaşul a suferit o fractură în zona parietală dreaptă ca craniului la un contact un adversar, în meciul menţionat, şi a fost transportat de urgenţă la spitalul "Borgo Trento" din Verona, unde a fost operat la cap.
"FC Internazionale, Cristian Chivu şi profesorul Combi vor să le mulţumească sincer medicilor şi personalului de la spitalul Borgo Trento din Verona pentru profesionalismul, sensibilitatea şi disponibilitatea de care au dat dovadă", a comunicat clubul italian pe site-ul oficial.
Medicul lui Inter Milano, Franco Combi, a declarat că starea lui Chivu este mult mai bună, dar românul va mai trebui să petreacă un număr de zile în spital, în special pentru investigaţii.
"Cristian va trebui să mai petreacă în spital câteva zile pentru a se încheia investigaţiile în cazul său, iar apoi va continua perioada de repaus", a precizat Combi.
Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close