Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu a lovit un adversar cu pumnul, fără ca arbitrii să vadă: Mi-am pierdut luciditatea

Chivu a lovit un adversar cu pumnul, fără ca arbitrii să vadă: Mi-am pierdut luciditatea

Chivu a lovit un adversar cu pumnul, fără ca arbitrii să vadă: Mi-am pierdut luciditatea
04 Feb 2011   •   10:05

Inter a redus din handicap în lupta pentru titlu, după ce s-a impus cu 3-0 la Bari, la capătul unui meci pe care Cristi Chivu l-a încheiat în calitate de erou negativ. Căpitanul echipei naţionale a României a avut un moment de nebunie în repriza secundă, când l-a lovit cu pumnul în faţă pe Marco Rossi fără niciun motiv.

Când toţi ochii erau îndreptaţi în afara careului lui Inter, după respingerea unui atac, Chivu, fără să se afle în niciun fel de dificultate, l-a lovit cu pumnul pe Rossi. Jucătorii de la Bari au protestat, dar niciun arbitru nu a observat lovitura şi fundaşul român a continuat meciul.

Reluările de televiziune au arătat cu claritate lovitura aplicată de Chivu, care riscă acum să fie suspendat cel puţin trei etape pe baza probei video.

 


"Este greu de explicat ce am făcut. Mi-am pierdut luciditatea, pentru un moment. Vreau să îmi cer scuze în faţa lui Marco pentru ca am greşit grav faţă de el. Cu ultima urmă de demnitate rămasă, spun că mă simt ca un om de nimic. Mă simt foarte prost, nu am făcut niciodată aşa ceva. Îmi cer scuze în faţa tuturor şi celor doua fete ale mele care m-au urmărit la TV", a declarat Chivu.

Houssine Kharja a deschis scorul pentru Inter, iar un alt nou-venit, Gimpaolo Pazzini, a dus rezultatul la 2-0 în minutul 90. Inter a închis tabela prin Wesley Sneijder, în al şaselea minut la prelungirilor, şi se află acum la şapte puncte de liderul AC Milan în clasament, cu un joc mai puţin disputat.

×
Subiecte în articol: Cristi Chivu Inter Milano Serie A
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close