Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu a marcat pentru Inter în meciul cu Torino, dar a ieşit accidentat după jumătate de oră de joc

Chivu a marcat pentru Inter în meciul cu Torino, dar a ieşit accidentat după jumătate de oră de joc

Chivu a marcat pentru Inter în meciul cu Torino, dar a ieşit accidentat după jumătate de oră de joc
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    28 Ian 2013   •   11:15

Cristi Chivu a marcat primul său gol în tricoul lui Inter Milano după mai mult de doi, dar reuşita fundaşului român nu i-a ajutat pe nerazzurri să se impună pe teren propriu în faţa lui Torino.

Mai mult decât atât, fostul căpitan al naţionalei României s-a accidentat din nou şi a fost nevoit să părăsească terenul după doar jumătate de oră de joc, fiind înlocuit cu uruguayanul Alvaro Pereira.

Titular în centrul apărării interiste, Chivu a deschis scorul pentru echipa lui Andrea Stramaccioni în minutul 5, atunci când a transformat impecabil o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Este primul gol al fundaşului român în Serie A după cel reuşit în ianuarie 2011, într-o victorie cu 3-2 în faţa Cesenei. În total, Chivu a înscris de trei ori în tricoul nerazzurro.



Din păcate, Chivu s-a accidentat şi a fost nevoit să părăsească terenul în minutul 30, iar lucruruile au continuat să meargă prost pentru Inter, care s-a văzut condusă cu 2-1, după dubla lui Meggiorini, jucător crescut chiar la academia de tineret a nerazzurrilor.

Gazdele au evitat însă un eşec ruşinos graţie bătrânilor Zanetti şi Cambiasso, cei doi fiind protagoniştii fazei din care ultimul a egalat şi a stabilit rezultatul final.

Nu a fost singura surpriză a etapei din Italia. Liderul Juventus nu a obţinut decât o remiză pe teren propriu, 1-1 cu Genoa, la capătul unui meci cu multe probleme de arbitraj, în timp ce Lazio, la care Radu Ştefan a evoluat 74 de minute, a pierdut acasă în faţa lui Chievo (0-1). La veronezi, Adrian Stoian a intrat în ultimul sfert de oră.

De aceste rezultate a profitat Napoli, care şi-a consolidat poziţia a doua în clasament şi s-a apropiat la trei puncte de Juventus prin victoria cu 2-1 obţinută la Parma. Este primul eşec suferit de echipa antrenată de Roberto Donadoni pe teren propriu în acest sezon.

AC Milan îşi continuă revirimentul şi a urcat pe locul 5, graţie succesului cu 1-0 de la Bergamo, în timp ce Fiorentina a pierdut la Catania (1-2) şi rămâne fără victorie în 2013.


×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close