Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chivu a revenit pe teren după două luni

Chivu a revenit pe teren după două luni

Chivu a revenit pe teren după două luni
11 Ian 2009   •   14:40

Fundaşul naţionalei României de fotbal, Cristian Chivu, a revenit pe terenul de joc pentru prima oară după două luni. El a apărut în echipa lui Internazionale Milano în partida de sâmbătă cu Cagliari, în care "nerazurri" nu au reuşit decât un rezultat de 1-1. Meciul, disputat pe stadionul San Siro din Milano, a contat pentru etapa e XVIII-a din Serie A.
"Sunt bucuros că am revenit după două luni, chiar dacă rezultatul nu este cel sperat. După 1-0 pentru Cagliari am făcut schimbări mari, iar după golul lui Ibrahimovic partida se putea termina oricum, dar a fost remiză. Mergem înainte cu optimism, pentru că partida cea mai importantă este mereu cea care urmează", a declarat Chivu după meci, conform Mediafax. Revenirea lui Chivu a fost una cu ghinion, remiza înregistrată de Inter punând capăt unei serii de 8 victorii consecutive în Serie A şi Juventus s-ar putea apropia la patru puncte dacă vor câştiga împotriva Sienei duminică.
Căpitanul "tricolorilor" nu mai jucase vreun meci de la partida cu Reggina, disputată pe 1 noiembrie 2008, el suferind atunci o leziune la ligamentul colateral intern al genunchiului stâng.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristian Chivu revenire
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close